Gastronomický slovník v kostce - čtyřjazyčný - Šmíd Václav
Společenské chování v kostce - Ječný Dobromil
Řezník, uzenář - anatomie 1. a 2.r. SOU - Šereda Jaroslav
Stolničení - učebnice pro učební obor Kuchařské práce OU - Šindelková Alena
Zařízení provozoven v kostce - Cón František
Výživa v kostce - Hrubý S.
Technologie v kostce - Vodochodská, Štěpánek
Potraviny a nápoje v kostce - Mašek Libor
Řezník, uzenář - biologie 1. a 2.r. SOU - Durych V., Chvála J.
Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková H., Nodl L., Řešátko J.
Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana
Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková
Zařízení závodů, učebnice pro OU, obor Kuchařské práce - Šebelová Marie
Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana
Zpracování masa pro 3.r. SOU - Kolda,Zelinka,Kubíček
Potraviny a výživa, učebnice pro učební obor Kuchařské práce OU - Šebelová Marie
Výživa - Odborná učebnice pro kuchaře a číšníky - Šimončič Robert, Kružliak Peter
Cukrářská výroba 1 /3.vydání/ - Bláha L.
Kuchařské práce, technologie - 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - Čermáková L.,Vybíralová I.
Kuchařské práce, technologie - 1. díl (pro 1. ročník OU) - Šindelková Alena
Cukrářské práce, technologie (pro 1.-3. ročník OU) - Semrádová, Měsíčková
Odborné kreslení UO Cukrář - Stejskalová, Míšek
Technologie přípravy pokrmů 2 - Učebnice pro kuchaře a číšníky - Brhlík, Romaňuk
Suroviny pro učební obor Cukrář - Bláha L., Kopová I., Šrek F.
Nový encyklopedický slovník gastronomie L - Ž - Černý J.
Stroje a zařízení pro UO Cukrář, Pekař - Vladimír Doležal, František Kadlec
Odborné kreslení pro UO Cukrář - Pavlína Klopfštoková
Technologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro kuchaře a číšníky - Matejka, Balogová
Suroviny pro obor Cukrář /5.vydání/ - BláhaL., KopováI., Šrek F.
Cukrářská výroba II - Bláha L., Conková V., Kadlec F.
Cukrářská výroba I /4. vydání/ - obor Cukrář - BláhaL., Conková V., Kadlec F.
Cukrářská výroba 3 - Bláha L.
Potraviny a nápoje (5. vydání) - Kružliak, Schaller
Cukrářská technologie - Půlpánová Alena
Zbožíznalství potravinářského zboží pro 1.r. - Kavina Josef
Stolničení - Salač Gustav
Receptury studených pokrmů
Zbožíznalství potravinářského zboží pro 3.r. - Kavina Josef
Receptury teplých pokrmů + CD ROM - Jaroslav Runštuk