Logo Logo
Receptury teplých pokrmů + CD ROM - Jaroslav Runštuk
Receptury teplých pokrmů + CD ROM - Jaroslav Runštuk
Krátky popis Kvalitní a levný produkt Receptury teplých pokrmů + CD ROM - Jaroslav Runštuk u nás najdete nejlevněji od 509 Kč
Obvyklá cena
  • 509
EAN 9788090409323
Hodnocení
(Celkem 27 hodnocení )
Aktuální 7 přepracované vydání Aktuální 7 přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů + CD" - Jaroslav Runštuk a kol, které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů Nově bylo doplněno o kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", které odrážejí aktuální moderní trendy naší gastronomie Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI Nově jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů Publikace je opět doplněna CD ROMem, na kterém naleznete řadu potřebných a užitečných informací určených nejen zkušeným kuchařům, ale i žákům a studentům gastronomických oborů V této verzi naleznete řadu novinek a rozšíření původních rubrik Novinkou je software "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče Rubrika přílohy, hygiena je rozšířena o informace o ALERGENECH a o část MODERNÍ TECHNOLOGICKÁ ZAŘÍZENÍ Rovněž rubrika rozbory mas byla rozšířena, a to o dělení jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího K rozšíření došlo i v rubrice receptury v moderní úpravě, kde naleznete již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací Již tradiční součástí CD ROMu je rubrika, která obsahuje překlady názvů pokrmů do angličtiny, němčiny, polštiny a ruštiny Překlady je možno využít pro sestavování jídelních lístků v jazykových mutacích s možností exportu vybrané mutace do txt formátu Vyhledávání je možno provádět podle kategorie pokrmů Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury Restauračním provozům tato novinka umožní tvorbu jídelních lístků pro zahraniční návštěvníky a studentům hotelových škol pak může být vhodnou pomůckou při výuce cizích jazyků Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i přiložený CD ROM bude Vašim pomocníkem a přispěje k hlavnímu cíly, kterým je spokojenost strávníka
NOVINKA 0
Další produkty v kategorii Potravinářství