To nejlepší, co jsem se za pět let naučila v Herbáři a co lze snadno aplikovat i do dnešního hektického života Držíte v ruce knihu, která vznikala s chutí k jídlu, k objevování receptů a původu surovin a s láskou k přírodě Bez přírody by nebyla radost na Zemi „Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí,” řekl Antoine de Saint-Exupéry Moje první autorská kuchařka si klade za cíl jednoduchou věc – jíst a žít přirozeně Je to taková normální moderní herbářová kuchařka na dalších 100 let „Zdravá krajina, zdravé suroviny, zdravé recepty a zdraví lidé” To je filozofie nové pořadu Herbář i této knihy Vařit podle ní dokáže každý druhý Jíst a žít podle ní můžeme zvládnout všichni A chutnat bude i celoživotním kuřákům a zapřisáhlým odpůrcům takzvaného zdravého životního stylu Dobrou chuť Vám přeje Vaše Kateřina