Nejzajímavější recepty z celého světa v edici FOOD Základem publikace se stala oblíbená rubrika časopisu FOOD Cestování za jídlem Představují se v ní zajímavé předpisy z nejrůznějších zemí Evropy i světa Některé jsou všeobecně známé a oblíbené, jiné objevné Tyto tématické recepty byly vždy koncipovány tak, aby se daly snadno připravit i v našich podmínkách a přitom neztratily nic ze své autenticity Každá z pětadvaceti kapitol je uvedena uceleným textem, který stručně vystihuje kuchyni té které země nebo regionu V knize tak například najdete recepty na jídla z Andalusie i Argentiny, Švábska i Švýcarska a dozvíte se leccos zajímavého o tamní gastronomii Výpravná publikace vyniká nejen zajímavými recepty a relevantními informacemi, ale také nádhernými fotografiemi Je proto jak hodnotným příspěvkem do vaší sbírky kuchařek, tak i krásným dárkem všem, kdo rádi jedí i očima – a rádi cestují prostřednictvím jídla!