Logo Logo
Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů - 213 receptů - kolektiv autorů
Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů - 213 receptů - kolektiv autorů
Krátky popis Kvalitní a levný produkt Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů - 213 receptů - kolektiv autorů u nás najdete výhodně od 559 Kč
Obvyklá cena
  • 559
EAN 9788090721012
Hodnocení
(Celkem 27 hodnocení )
Druhé, rozšířené vydání představí nejlepší šéfkuchaře z Česka V kuchařce se objeví celkem 71 nejlepších šéfkuchařů, mistrů svého oboru, 213 vybraných receptů, a to vše na 616 stranách Z medailonků jednotlivých šéfkuchařů se dozvíte, co je přivedlo k tomuto náročnému povolání, jaké jsou jejich profesní vzory, jaké suroviny nejraději používají, co si myslí o současném stavu gastronomie u nás a mnoho dalšího Texty jsou doplněny o velkoformátové fotografie kuchařských hvězd a jejich hotových pokrmů Těšit se můžete na recepty na delikátní pokrmy od reprezentantů Národního týmu kuchařů a cukrářů, recepty od mediálně známých šéfkuchařů, recepty od šéfkuchařů nejlepších restaurací Chybět nesmějí ani recepty od zahraničních šéfkuchařů, kteří vaří ve vyhlášených restauracích a hotelech u nás Příznivci té nejkvalitnější gastronomie najdou v knize recepty od prezidenta Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Miroslava Kubece; od arbitrů kuchařské show TV Nova MasterChef Česko Marka Raditsche, Marka Fichtnera a Mirka Kaliny; od matadora české kuchyně Jaroslava Sapíka; od televizní hvězdy „kluka v akci“ Filipa Sajlera; od dvojnásobného Zlatého kuchaře Jana Punčocháře; od členů vítězného Národního týmu kuchařů a cukrářů - Patrika Bečváře, Jana Horkého, Martina Svatka a Petra Vláska; od držitele šesti po sobě jdoucích michelinských hvězd Romana Pauluse a desítek dalších mistrů Recepty v kuchařce lze vyhledávat podle přehledných rejstříků Podle šéfkuchařů, kteří své nejlepší recepty připravili a také podle kategorií: bezmasé pokrmy, tataráčky, mořské plody a raci, drůbež a holubi, bílá masa, červená masa a zvěřina, dezerty Pro každý recept je zpracovaný přehled použitých surovin a postup, podle kterého lze daný recept připravit Uvedeny jsou jak recepty na českou klasiku, tak na jídla exotická Evergreeny i kuchařské speciality hodné michelinských šéfkuchařů Každý šéfkuchař je v knize představen podrobným životopisem s vlastní velkoformátovou fotografií Čtenář se dozví, co kuchařské hvězdy k jejich povolání přivedlo, jak se na svoji profesionální dráhu připravovali Šéfkuchaři nám představí své vzory a profesionální dráhu Životopis je pak dokreslen třemi recepty, které zvolili samotní šéfkuchaři a o jejichž přípravu se se čtenáři v knize podělí Kniha je polygraficky kvalitně zpracovaná v pevné vazbě a tvrdých deskách na kvalitním pro oči příjemném papíře, který usnadňuje čtení a s praktickou záložkou na stužce
NOVINKA 0
Další produkty v kategorii Kuchařky