Logo Logo
Proč pláčeme při krájení cibule? plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla - Brunning Andy
Proč pláčeme při krájení cibule? plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla - Brunning Andy
Krátky popis Zlevněný produkt Proč pláčeme při krájení cibule? plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla - Brunning Andy u nás najdete téměř zadarmo od 329 Kč.
Obvyklá cena
  • 329
EAN 9788027107735
Hodnocení
(Celkem 26 hodnocení )
Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete společně s přehlednými ilustracemi na stránkách této knihy. Budeme se tedy bavit o chutích, vůních, barvách, jedech… a ještě o mnohém dalším: například o praskajících lízátkách, šampaňském, pálivých papričkách, česneku a halucinogenních účincích muškátového oříšku. A především si uvědomíme, jak úzce souvisí věda s běžnými věcmi, které den co den používáme, a s jevy, které vídáme kolem sebe. Andy Brunning je autorem úspěšného blogu Compound Interest, věnovaného popularizaci chemie, kterou chápe jako neoddělitelnou součást každodenního života.
NOVINKA 0
Další produkty v kategorii Věda a technika