Aktuální 8 přepracované vydání souboru „Receptury teplých pokrmů“ - Jaroslav Runštuk a kol, které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu „NOVÉ RECEPTURY“, která odráží moderní trendy naší gastronomie Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení – konvektomatů
Vlastník publikace má možnost na webových stránkách wwwrecepturycom, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol
Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do čtyř světových jazyků v angličtině, němčině, polštině a ruštině Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do txt formátu Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury
Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího
Prostřednictvím zmíněných webových stránek můžete využít i "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče
Své zájemce jistě nalezne i rubrika „Receptury v moderní úpravě“, která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací
Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i webové stránky, budou Vašim pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka