Podlehněte kouzlu domácích indických jídel a zpestřete svůj jídelníček neobvyklými chuťovými zážitky Indická kuchyně je pestrá, barevná a plná exotických chutí a koření Když ucítíte její charakteristickou vůni, začnou se vám zaručeně sbíhat slinky na jazyku S pomocí Nitishi Patelové, uznávané šéfkuchařky indického původu, můžete orientální kuchyňská kouzla zvládnout i vy Nitishiny recepty vycházejí z tradičních indických receptur, ale jsou uzpůsobeny moderním způsobům přípravy, takže i bez speciálních postupů dosáhnete lahodných výsledků Nechte se zlákat různorodými kari, grilovanými jehněčími kotletami, pálivým vindaloo, mughalským kuřetem na šafránu, pečenými masala bramborami nebo slaďoučkou panna cottou s čajem Darjeeling Podlehněte kouzlu domácích indických jídel a zpestřete svůj jídelníček neobvyklými chuťovými zážitky